Galeria
Rreth Nesh

SINCE 1990

Hotel Ana Ka filluar punën me 20.11.1990.
Zanafilla e kësaj veprimtarie hoteliere niset nga Malisheva, ku aty filluam punën me një kapacitet simbolik, po shum rentabil aty së pari punuam me një veprimtari shum të vogël (shërbimi i Hamburgerit) pas një viti 1991 këtë veprimtari Hoteliere e zgjeruam edhe me disa specialitete tjera .

Kjo kohë pune zgjati plotë 5 vite.
Në vitin 1996 ne kaluam me lokacion në Drenas (atëherë Gllogoc) ku edhe sot e kësaj dite e ushtrojm këtë profesion. Ndërsa në vitin 2000 veprimtaria jonë fillojë zgjerimin e saj me një pikë karburanti të quajtur "Ana - Benz" në sllatinë F.Kosovë. Në vitin 2002 filluam pregatitjen e mini restaurantit ditor ku edhe sot e kësaj dite është aktiv.

Në vitin 2004 filluam ndërtimin e kompleksit hotelier , për organizime të mëdha: dasmash dhe ahengje me një kapacitet prej 500 deri 1000 ulëse.

Ky kompleks hotelier posedon 3 salla dhe 45 dhoma.

Në vitin 2015 filluam ndërtimin e kompleksit të dytë hotelier , për organizime të mëdha : dasmash dhe ahengje familjare me një kapacitet prej +1400 ulëse . Ky kompleks hotelier posedon një sallë , një mini restaurant ditor dhe 15 dhoma gjumi .

© 2023 HotelAna, Inc.

Zhvilluar nga Arbon Qorri